Lifesize biedt 'Connected Experience' voor videoconferentie in de cloud

Lifesize is het eerste bedrijf dat producten voor HD-videocommunicatie ontwikkelt en aanbiedt. De bekroonde oplossingen van Lifesize zijn kwalitatief hoogstaand, uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren, en bieden realistische videocommunicatie die de productiviteit verhoogt.

Lifesize is ervan overtuigd dat video ervoor kan zorgen dat mensen meer kunnen doen, terwijl ze minder hoeven te reizen. Het bedrijf ontwerpt en levert HD-videoproducten die realistische videocommunicatie bieden en de productiviteit verhogen.

Lifesize heeft LifeSize® Cloud geïntroduceerd. Lifesize Cloud is de eerste en enige videoconferentie ervaring die zowel de beste software, hardware als cloud-ondersteuning omvat. Lifesize biedt hiermee een perfecte mix van dienstverlening en gebruikerservaring voor elk device en elke meeting room. 

Lifesize Cloud wordt aangeboden als Software-as-a-Service (SaaS) en is gericht op organisaties die videosamenwerking op hoog niveau eisen zonder een aanslag te doen op hun budget of IT resources. Lifesize is de eerste aanbieder ter wereld die videoconferentie zowel on-premise als via de cloud aanbiedt.

Belangrijke features van Lifesize Cloud zijn:

Verbinden met ieder apparaat, in het bijzonder binnen de meeting room:

  • Bring Your Own Device: werkt geïntegreerd samen met smartphones, laptops, tablets en telefoons door middel van de Lifesize Cloud-app
  • Het Lifesize Icon room videosysteem werkt direct vanuit de doos: het eenvoudigweg verbinden met het netwerk en inloggen is voldoende om alles in werking te stellen, inclusief “corporate” adresboek
  • Lifesize Cloud biedt een gast-login mogelijkheid waardoor verbinding gemaakt kan worden met een ongelimiteerd aantal contacten buiten de organisatie

 

Een tool voor alle vormen van communicatie:

  • Gedeelde interne contactlijst: de contactenlijst is automatisch beschikbaar op elk apparaat dat de medewerker wil gebruiken. Het betreft een selectie op basis van namen en geen complexe IP-adressen of nummers van virtuele meetingrooms
  • Beschikbaarheid van tal van features: click to call, checken van status, direct bellen of call inplannen, groeps- en een-op-een gesprekken, presentaties delen, chat en meer

 Interoperabel in te zetten:

  • Mogelijkheid voor het opzetten van videogesprekken tot 25 personen in HD-video of -audio voor elke gebruiker en elke virtuele vergadering. Beheerders hoeven niet langer schaarse multiparty-poorten te beheren.

Eenvoudig beheer:

  • Flexibel abonnementsplan voor alle groepsformaten en budgetten: nieuwe gebruikers zijn direct uit te nodigen via een web login